Super Bowl spojil rapové legendy. Toto je perfektná Halftime Show!

Máme za sebou jeden z najväčších športových momentov roka, teda prinajmenšom z pohľadu amerických priaznivcov. V kalifornskom Inglwoode bol na programe 56.ročník Super Bowlu. Jeho víťazom sa stali hráči Los Angeles Rams, ale hudobných fanúšikov rozhodne viac pútala polčasová šou.

Legendy opäť v hre

V akcii sa počas slávnej polčasovej šou, ktorá niesla oficiálny názov Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show, predstavili mená ako Eminem, Dr.Dre či Snoop Dogg. Nie je prekvapením, že predstavenia jednotlivých interpretov boli prepracované do posledného detailu. Je tradíciou, že firmy prezentujú v rámci Super Bowlu taktiež svoje nové a originálne reklamy, pričom priestor počas Halftime Show je naozaj lukratívny. Z hľadiska sledovanosti v USA je to absolútny TOP TOPOV.

Vidieť koncertovať Eminema so Snoopom a Dr.Dre nesie v sebe kus nostalgie. A zabudnúť samozrejme nemôžeme ani na Kendricka Lamara. „Veľkých chlapcov“ dopĺňala taktiež veľmi uznávaná, i keď u nás možno nie tak známa, Mary J. Blige. Ak ste polčasovú šou nevideli, pohodlne sa usaďte a napravte to. Čím skôr, tým lepšie.

Na svoje si prišli prakticky všetci, ktorí majú radi šport, šou, hudbu či dokonca aj filmy alebo seriály. Spomenúť možno nové trailery pre komiksových milovníkov. Fanúšikovia Marvelu sa dočkali upútaviek na seriál Moon Knight a taktiež na očakávaný film Doctor Strange in Multiverse of Madness. Hlavným sponzorom polčasovej šou bola firma PEPSI, ktorá investovala do celého predstavenia nemalé finančné prostriedky.

Titul ostal doma

Dejisko 65. Super Bowlu bolo, logicky, známe skôr ako samotní účastníci finále NFL. Tento raz to ale vyšlo tak, že americkí futbalisti Los Angeles Rams mali predsa len jemnú výhodu, pretože Inglewood, ktorý bol dejiskom, spadá aglomeračne práve pod kalifornské LA.

Cincinnati Bengals zbrane neskladali, ale napokon im to na triumf nestačilo. Klub zo štátu Ohio napokon musel skloniť hlavu po prehre 20:23. O osude zápasu sa pritom rozhodlo 85 sekúnd pred koncom. Môžeme teda konštatovať, že to bola poriadna dráma.

Naplnené očakávania 

Super Bowl bol moment, na ktorý sa naozaj dlho čakalo, pričom môžeme konštatovať, že splnil očakávania. Či už po športovej alebo šoubiznisovej stránke. Dlho sa riešilo, kto vlastne vystúpi a aké budú jednotlivé reklamné spoty. Napokon, keby sme chceli lepšiu zostavu na Halftime Show, možno by sme sa jej ani nedočkali. Pripájame aj video s TOP 5 reklamami, ktoré sa na 56. ročníku Super Bowlu objavili.

Pozrieť si ich môžete tu: 

A ešte okrajovo k športovej stránke. Mnohých prekvapilo, že sa do samotného finále National Football League neprebojovali napríklad Patrick Mahomes so svojím tímom Kansas City Chiefs či legendárny Tom Brady s Tampa Bay Bucaneers. Aj napriek tomu, že bola jemná obava, či duel Rams – Bengals upúta dostatok fanúšikov nielen v USA, ale aj po svete, napokon sa ukázalo, že samotná značka Super Bowl je dostatočne silná. A teda, v konečnom dôsledku ani nezáleží na tom, kto napokon v boji o ikonickú trofej Vincea Lombardiho nastúpi, sledovanosť bude vždy.

Pozri si taktiež: Na slovenskej rapovej scéne to momentálne veľmi vrie. Spísali sme tri dôvody, prečo podľa nás Rytmus nevydá disstrack na Separa. I keď, fanúšikovia by si to rozhodne želali. Viac sa dozvieš tu

Photo credits: ABC, Getty Images, WirelImage
Odporúčame