Spoznali sme nového Wolverina? V Marveli mal pohovor tento sympatický mladík

Taron Egerton vo filme Kingsman

Taron Egerton vo filme Kingsman (Zdroj: 20th Century Studios)

#Hugh Jackman sa po prvýkrát predstavil pod taktovkou Marvelu pred 22 rokmi. Snímka X-Men totiž premiérovala v roku 2000 a Jackman v nej stvárnil postavu Wolverina. Odvety prešli dve desaťročia a ak rátame aj krátke cameá, tak sa Jackman objavil v Marvel filmoch ako spomínaný Wolverine až 11-krát.

Jeho dejová linka však skončila a teraz hľadá Marvel novú náhradu. V mori aktuálnych mladých hereckých hviezd je skutočne z čoho vyberať. Marvel však našiel herca, ktorý sa na Jackmana výrazne podobá, má len niečo po 30-tke, už získal nejedno ocenenie a mnohí ho poznajú už aj po mene. Je ním sympaťák Taron Egerton.


Kompletná časová os seriálu Stranger Things: Poznáme odpovede na tvoje otázky plus teórie o piatej sérií


Bude Egerton nový Wolverine?

Tarona si predvolalo priamo vedenie Marvelu a mal pohovor s hlavou MCU Kevinom Feigem. Pohovor opísal Feige nasledovne: „Bol by som nadšený, ale zároveň by som sa veľmi obával. Hugh je už tak spojený s postavou Wolverina, že bude pre nového herca nesmierne ťažká pozícia začať odznova.“

Egerton aj Jackman sa už spolu stretli a to najmä počas nakrúcania spoločného filmu Orol Eddie. Egerton si zahral nájdeného skokana na lyžiach a Jackman jeho učiteľa. Ak by Taron skutočne dostal úlohu Wolverina, snímka by zrejme ešte viac u divákov prerazila.

Taron má za sebou už mnohé projekty, medzi najväčšie patria Kingsman, Robin Hood a Rocketman, za ktorý získal aj nomináciu na Zlatý Glóbus. Ako dabéra ho budeš poznať z dvojdielneho animáku Spievaj, nadaboval hlavnú postavu opičky Johnnyho. Bol by si s Egertoton ako s novým Wolverinom spokojný? A dostane napokon podľa teba spomínanú roku?


Chceš byť nonstop v obraze?

Zdroj: hashtag.sk, vanityfair.com
Odporúčame