Ľudia predávajú svoje nahé fotky, aby pomohli Ukrajine: Neuveríš, koľko sa im podarilo vyzbierať

Ľudia predávajú nahé fotky, aby pomohli Ukrajine

Ľudia predávajú nahé fotky, aby pomohli Ukrajine. (Zdroj: Unsplash.com/Jannis Edelmann)

#Ľudia vymysleli skutočne unikátny spôsob, ako pomôcť vojnou sužovanej Ukrajine. Rozhodli sa predávať svoje nahé fotografie na internete. Neuveríš, koľko sa im už podarilo vyzbierať.

Nastsassia Nasko len pár dní po útoku Ruska na Ukrajinu zverejnila na Twitteri prosbu s tým, že chcela svojich známych evakuovať z Charkova. Išlo o jedno z prvých miest, ktoré boli obliehané ruskou armádou. Nikto však na jej prosbu nereagoval. Rozhodla sa teda pritvrdiť a za pomoc vyskúšala ponúknuť svoju nahú fotku. Spočiatku si myslela, že pôjde skôr o žart a nikto na to nebude reagovať. Opak bol však pravdou.

Do piatich minút totiž obdržala 10 správ od ľudí, ktorí sa rozhodli využiť ponuku 23-ročnej ženy. Jej známych sa tak skutočne podarilo dostať z Charkove. Vďaka tomuto incidentu jej napadlo, žeby mohla založiť platformu TerOnlyFans. Ide o podobný model ako OnlyFans avšak s tým rozdielom, že peniaze si nenechávajú, ale takmer všetky idú priamo ukrajinskej armáde.

Za 3 mesiace sa tomuto projektu podarilo získať nemalú popularitu. Zapojilo sa do neho približne 40 ľudí, väčšinou sa jedná o ženy, ale nájdu sa aj muži, ktorým sa podarilo vyzbierať už asi 700 000 eur. Najviac príspevkov pochádza priamo od ľudí z Ukrajiny, avšak nájdu sa aj darcovia z iných krajín. TerOnlyFans má svoje pravidlá. Každá fotka, ktorú členovia platformy pošlú, je originálna a čerstvá. Musí byť vytvorená za posledných 24 hodín, aby sa nestalo, že tú istú fotografiu pošlú viacerým darcom.

Nastsassia Nasko je na svoj projekt hrdá.Cítim sa šťastná, pretože môžem podporiť ľudí na Ukrajine a ukázať, že nie všetci Bielorusi majú radi Rusov a že sme dobrí ľudia. Chceme pomôcť našim susedom. Tento projekt ukončíme, keď Putin zomrie a Rusko zastaví ich agresiu,“  poznamenala pre portál Insider. Zároveň dodáva, že sa nepovažuje ako sexuálna pracovníčka. Ide totiž o dobročinnú vec a zarobené peniaze si nikto z nich nenecháva. V skutočnosti totiž pracuje ako manažérka v e-športovej spoločnosti.

Zdroj: hashtag.sk, businessinsider.com
Odporúčame