Highlighty slovenských športovcov: Historický úspech slovenského tímu aj unikátna výzva

Highlighty slovenských športovcov

Highlighty slovenských športovcov, ktoré nie sú iba o športe (Zdroj: pixabay/6847478)

#Život športovcov nie je založený iba na úspechoch i keď tie z nich primárne robia hviezdy vo svojom obore. Ak ťa ale okrem gólov či získaných bodov zaujíma aj ich bežný život, si na správnom mieste. Prinášame ti totiž highlighty slovenských športovcov, ktoré nebudú iba o športe.

Historický postup parahokejistov

Slovenskí parahokejisti sa po prvýkrát tešia z postupu na zimnú paralympiádu. V poslednom zápase kvalifikácie v Berlíne zdolali domácich Nemcov 4:2 a spoločne s Talianskom si zaistili miestenky do Pekingu 2022. Na turnaji si pripísali štyri víťazstva, nestačili iba na favorizovaných Talianov. Blahoželáme!

Lobotkov úspešný víkend v Neapole

Slovenský defenzívny stredopoliar naposledy odohral celý ligový duel v auguste proti Janovu. Tento víkend ale dostal od trénera opäť šancu a predviedol skvelý výkon v zápase proti Lazio Rím, nad ktorým zvíťazili 4:0. Lobotka sa v zápase pýšil 150 prihrávkami s 97 % úspešnosťou. Na čele tabuľky si tak Neapol vytvoril trojbodový náskok pred AC Miláno.

Fight night challenge sa blíži

Fight night challenge je nová, unikátna výzva vo svete bojových športov, v ktorej sa predstavia známy bojovníci i mená zo sveta šoubiznisu. Zápasy populárnych osobností sa tento rok budú konať 27. decembra. Attila Végh sa už naplno pripravuje na zápas proti Emanuelovi Newtonovi, s ktorým má v MMA vyrovnanú bilanciu 1:1 a práve tento ich tretí vzájomný súboj by mal byť vrcholom večera.

Všetko najlepšie k narodeninám, Tuna!

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar aktuálne pôsobí v zámorskej NHL v tíme New Jersey Devils. 1. decembra oslávil narodeniny a jeho tím mu na instagrame poprial všetko najlepšie, dokonca po slovensky! Pripájame sa k blahoželaniam.

 

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame