Marvel rozpútal diskusiu novým trailerom: Film Eternals plný hviezd si budeš môcť pozrieť už v novembri

Marvel zverejnil nový trailer.

Marvel odhalil trailer k filmu Eternals (Zdroj: youtube.com/Movie Trailers Source)

#Marvel prináša fanúšikom neustále novinky, ktoré dokážu rozprúdiť diskusiu a zaujať. Po dvoch seriáloch (WandaVision a The Falcon And The Winter Soldier) sa pripravuje ďalší o Lokim a fanúšikovia začínajú upierať svoj zrak aj na filmy. Tých pripravuje Marvel hneď niekoľko. Radosť z prichádzajúcej viackrát odloženej premiéry Black Widow sa však na chvíľu stratila. Nahradila ju diskusia o traileri k novému filmu Eternals.


Marvel odhalil celú 4. fázu svojho univerza: Poznáme dátumy premiér a nové zábery, ktoré spôsobujú zimomriavky


V tom uvidíme množstvo hviezdnych hercov. Najznámejšou herečkou obsadenou vo filme bude jednoznačne Angelina Jolie. Fanúšikovia však venujú dostatok pozornosti aj dvojici Richard Madden a Kit Harington, ktorí si zahrali v Game of Thrones Robba Starka, respektíve Jona Snowa.

V traileri k filmu však môžeme počuť, že Eternals ľuďom pomohli v pokroku. O chvíľu neskôr zasa započuješ, že nikdy nezasiahli. Fanúšikovia v komentároch pripomenuli, že jedna z najväčších bitiek sa odohrala proti Thanosovi a niektorí tvrdia, že Disney len potrebuje peniaze a preto prichádzajú na zem nové bytosti. Musíme poznamenať, že Eternals sú vo filme nesmrteľnou mimozemskou rasou, ktorá chce chrániť Zem.

Čo hovoríš na nový trailer?

Zdroj: hashtag.sk, wikipedia.org, youtube.com/ Movie Trailers Source
Odporúčame