Sabrina Carpenter zverejnila očakávaný klip na pieseň Skin: Zahral si v ňom známy herec z Netflixu

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter zverejnila očakávaný klip na pieseň Skin (Zdroj: YouTube/ Sabrina Carpenter)

#Sabrina Carpenter zverejnila dlho očakávané video na svoju skladbu Skin. Videoklip je natočený ako romantický film, v ktorom si jej spriaznenú dušu zahral známy herec z Netflixu.


Billie Eilish spieva po španielsky a fanúšikovia jasajú: Na najnovšej skladbe spolupracovala s Rosalíou


Milostný klip, ktorý je plný emócií, zachytáva lásku medzi Sabrinou Carpenter a Gavinom Leatherwoodom z netflixovského seriálu Chilling Adventures of Sabrina. Videoklip znázorňuje dvoch mladých ľudí, ktorí museli prekonať snehovú búrku, zemetrasenie aj dážď. Tieto pohromy majú poukázať nato, že jej šťastie nikto nezničí.

Sabrina Carpenter na svojom Instagrame uviedla, že táto pieseň vznikla v jej ťažkom životnom období a niektoré časti textu sú dokonca inšpirované skutočnými životnými situáciami. „Pieseň nehovorí o jednej osobe. Niektoré riadky hovoria o konkrétnej situácii a niektoré o mojich zlých skúsenostiach.“


Spevák Maluma ovládol YouTube: V jeden deň vypustil do sveta až sedem videoklipov, ktoré sa prepájajú do jedného príbehu


Speváčka taktiež upozorňuje ľudí, aby si dávali pozor na ostatných. Čo hovoríš na skladbu? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch nižšie.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Zdroj: instagram.com, Youtube/SabrinaCarpenterVEVO
Odporúčame