Priprav sa na šialenú jazdu, rok 2022 bude rozhodne iný: Horoskop plný emócií, sexu, svadieb, peňazí aj nečakaných zmien!

Nový rok bude veľmi zaujímavý! (Zdroj: unsplash.com/meagan paddock)

#Máš pocit, ako keby uplynulý rok aj napriek aktuálnej situácii vo svete ušiel rýchlosťou svetla? Nie si jediný. My v Hashtag.sk však veríme, že ten nový bude oveľa lepší, zábavnejší a dobrodružnejší! Pozri sa, čo ťa v ňom čaká a neminie.

V 2021 údajne vládol Saturn, ktorý so sebou niesol poriadok, disciplínu aj pravidlá. To by aj sedelo. V ďalšom roku na pomyselný trón zasadne planéta Jupiter. Najväčšia planéta je známa tým, že keď vládne, prináša so sebou pokoj, optimizmus a harmóniu. Je tu teda nádej, že rok 2022 bude konečne normálny a pokojný?

Vodnár (20. január – 18. február)

Po minuloročnom fiasku s tvojimi narodeninami, ktoré si nijako neoslávil, prichádza náprava. Stretneš sa s pár blízkymi priateľmi, ktorých si už dlhšie nevidel a vtedy pochopíš, že to nie je o bujarých oslavách.

Rok 2022 bude pre teba doposiaľ najlepší, čo sa týka pracovnej oblasti. Po väčších výdavkoch sa konečne karta obráti. Nebude to tak však hneď v prvých mesiacoch. Na jar si nájdeš brigádu v oblasti, ktorú by si nikdy nečakal.

Zistíš, že ťa táto práca veľmi baví a aj nadriadený bude s tebou spokojný. Už po pár týždňoch ťa bude čakať povýšenie a s ním spojené zvýšenie platu. Si zvedavý, čo to bude? Vidíme tu kotoloče, stánok s kebabom aj tvoj starý maturitný oblek. Nech už to bude čokoľvek, kupuj prasiatko, peniažky sa ti budú sypať. Dávaj si však pozor na možný úraz v práci a čím skôr si radšej založ poistenie. Jeden totiž nikdy nevie.

Ryby (19. február – 20. marec)

Hovorí sa, že ryby patria k tým emočnejším znameniam z celého zverokruhu. Je to pravda, zo začiatku roka budeš čeliť vážnejším zdravotným komplikáciám, ale neboj sa, máš okolo seba skvelých ľudí, ktorí ťa v tom nenechajú samého. Navyše sa ukáže, že sa jednalo iba o planý poplach a všetko bude v absolútnom poriadku! Uvedom si ale, že najdôležitejšie je v živote nestresovať. Skús brať život s väčšou ľahkosťou.

V láske zažiješ príjemný rok a čaká ťa aj veľká zmena – sťahovanie! Mladšie ročníky sa odsťahujú od rodičov na byt s kamošmi, tí starší do vlastného bytu či domu. Máš dušu cestovateľa a ak sa situácia vo svete upokojí, dostaneš od blízkej osoby veľké prekvapenie – letenku.

Nečakaj však žiadnu instagramovú destináciu, vyberiete sa totiž do Rumunska. Nuž, priprav sa na naozaj nezabudnuteľné zážitky. Nie každý si skúsi, aké to je umývať sa v potoku a jazdiť po rozbitejších cestách ako sú tie slovenské. Nezabudni nám dať o tvojej ceste vedieť vďaka #cestujemshashtagom. Sme naozaj zvedaví!

Cestovanie ťa v novom roku neminie (Zdroj: unsplash.com/Suhyeon Choi)

Baran (21. marec – 20. apríl)

Si ako rozdvojená osoba. Najskôr si s niektorými ľuďmi za dobre, následne ich ohováraš. Tvoje správanie, ktoré vyplýva priamo z tvojej povahy sa ti v roku 2022 riadne vypomstí. Množstvo kamarátov sa s tebou prestane baviť a budú na teba ukazovať prstom. Neber to tragicky.

Všetko zlé je na niečo dobré a asi si už potreboval dostať takúto facku od života. Zmeníš školu, alebo prácu a nájdeš si úplne nových známych. Uvedomíš si, že svoje správanie už nechceš zopakovať a dospeješ. Pekná zmena! Po zdravotnej stránke budeš na tom skvelo. Určite za to môže aj meditácia, ktorú začneš praktizovať.

Ženy narodené v znamení blížencov sa odhodlajú aj k malej zmene výzoru. Žiadne nové prsia, predĺžené vlasy ani napichané pery to však nebudú. Čaká ťa vytetovanie jednorožca na chrbát, či zväčšenie zadku implantátmi. Proti gustu žiaden dišputát. Hlavne, že ti to urobí radosť.

Býk (21. apríl – 20. máj)

Nasledujúce mesiace budú pre teba pomerne úspešné. S rodinou sa ti výrazne zlepšia vzťahy a podporia ťa v dôležitých situáciách. Dariť sa ti bude najmä v pracovnej či školskej oblasti. Čakajú ťa samé pochvaly, povýšenia a tvoje kreatívne nápady nezostanú v novom roku bez povšimnutia a bez finančnej odmeny. Daj si ale pozor na niektorých nových kolegov. Najskôr budete rivali a čaká vás množstvo hádok a žabomyších vojen. Nakoniec sa však z vás stanú nerozluční spojenci.

O niečo horšie to bude v oblasti zdravia. Najskôr výraznejšie ochorenie v podobe horúčok, neskôr sa extrémne vyhádžeš na tvári. Zistia ti alergiu na niektorú z potravín. Ako by to nestačilo, popasuješ sa aj s kurím okom na nohe a zarastajúcim nechtom na palci.

Blíženci ( 21. máj – 21. jún)

Rok 2022 sa bude niesť v znamení vzťahov. Po dlhom čase slobodného života si konečne nájdeš spriaznenú dušu. Partnerské znamenia vám síce neprajú, ale vy sa po čase naučíte vychádzať. Už po pár mesiacoch pochopíš, že je táto osoba pre teba ako stvorená. Nečuduj sa tomu, ak ešte v danom roku príde žiadosť o ruku a ako by to nestačilo, aj rýchla svadba.

Čo ti povieme, keď to má prísť, tak to príde. O niečo horšie to ale bude s tvojím výzorom. Tvoja nová polovička bude mať zásadný vplyv na tvoj image a absolútne ti zmení štýl obliekania. Dáš si na seba dokonca niečo, čo by si pred tým ani len nezvažoval. Hold, pre lásku sa robia nepochopiteľné činy. Prebehnúť sa však námestím v kostýme pokémona je aj na nás už silná káva.

Okrem týchto zmien budeš uvažovať aj o zmene zamestnania. Pohodové chvíle totiž vystriedajú čoraz častejšie náročnejšie úlohy, nezaplatené nadčasy a stres. Daj si pozor aj na menšie choroby, ktoré by mohli prísť na jar aj na jeseň.

Láska ti v roku 2022 úplne zamotá hlavu (Zdroj: unsplash.com/Everton Vila)

Rak (22. jún – 22. júl)

Je verejným tajomstvom, že ľudia narodení v znamení rýb sú veľmi emocionálni. Tvoja osobnosť sa však v novom roku výrazne zmení. Predchádzať tomu budú výrazné citové vystúpenia, množstvo sĺz, amoku, dokonca aj rozbitých tanierov a displejov na telefóne (úf!). Jedna blízka osoba si s tebou však rázne pohovorí v momente, kedy budeš mať niekoľko poldecákov v sebe. Vtedy si zrazu uvedomíš, že chyba nebola vždy v druhých, ale v tebe.

Svoje nie vždy dobré správanie sa budeš snažiť priam extrémne odčiniť. Prihlásiš sa ako dobrovoľník do rôznych charitatívnych organizácií. Pomáhať budeš bezdomovcom, zvieratám a víkendy budeš tráviť zbieraním smetí po okolí. Tomu sa hovorí zmena!

Svoje dobré činy sa rozhodneš zaznamenať a už čoskoro sa z teba stane nový influencer. Len ťa prosíme, nezmeň sa na chodiaci reklamný plagát, ako to môžeme pozorovať u väčšiny slovenských, akože influencerov. Využi vplyv na dobré veci a nie na zľavové kupóny.

Lev (23. júl – 22. august)

U ľudí, ktorí sa narodili v znamení leva, môžeme pozorovať niekoľko zaujímavých myšlienkových pochodov. Uvedomujú si, že žijú priam dokonalý život. Dobrá práca, pekné bývania, milujúci partner, množstvo splnených snov. Čo by dali za to ostatní! Napriek tomu bude Levom stále niečo chýbať a vŕtať v hlave. Čo ak by to mohlo byť lepšie, čo ak?

Budeš stáť medzi zásadnými životnými rozhodnutiami, z ktorých ti pôjde priam prasknúť hlava. Nebudeš sa o tom ani mať s kým porozprávať, pretože budeš mať pocit, že ti nikto nerozumie. Urobíš naozaj životné rozhodnutie. Dáš výpoveď v práci, rozídeš sa s partnerom, predáš čo máš, zbalíš kufor a vyberieš sa do sveta. Nevieme ti ale povedať, či je to dobrý nápad.

Skúsiš si, aké to je predávať pizzu v slnečnom Taliansku, cestu karavanom po kanadskej prírode, prácu na kávovej plantáži aj predaj selfie tyčiek v jednej z ázijských krajín. Možno zistíš, že si stratil všetko, čo si mal a možno zistíš, že práve toto ti chýbalo, ktovie. Priať ti ale bude zdravie a šťastie budeš mať aj na dobrých ľudí, ktorých stretneš v zahraničí.

Panna (23. august – 22. september)

Rok 2022 sa bude pre teba niesť v znamení pohody. Nový rok bude skrátka naklonený tvojej povahe. Nič vážnejšie nebudeš musieť riešiť, ani sa nestretneš s výraznejším problémom. Už v januári ti cinkne na účte väčšia suma, na akú si bol doposiaľ zvyknutý. Kúpiš si žreb a vyhráš. Síce len 3 eurá, ale čo potom. Poteší ťa aj málo.

Čaká ťa dovolenka pri mori aj nové zvieratko. Aj keď si milovník veľkých psov, urobíš kompromis s tvojou polovičkou a nakoniec budete mať malú čivavu, ku ktorej sa neskôr pridá aj činčila. A potom mačka a aj rybičky v akváriu. Tebe to však bude jedno, lebo nebudeš mať chuť nič zásadné riešiť. Čo ťa ale poriadne nadchne, je nová skúsenosť – skúsiš si bungee jumping aj kurz varenia.

Zdravotne bude u teba takmer všetko v poriadku, ak si odmyslíme alergickú reakciu, kvôli ktorej ti napuchnú ruky do závratných veľkostí. Ustojíš to ako nič a poučíš sa aj do budúcna z toho. Veď hovoríme, pohodový rok.

Bude to hotový zverinec (Zdroj: unsplash.com/Andrew S)

Váhy (23. september – 22. október)

Tvoj neutíchajúci apetít po sexe sa v roku 2022 naplno prejaví. Pri zadaných bude tomu predchádzať hádka s partnerom, kedy mu jasne povieš, že ty sex k životu skrátka potrebuješ viac ako jedlo. Nezadaní si budú užívať ako ešte nikdy. Čaká ťa niekoľko zaujímavých skúseností.

Nič proti tomu, veď aspoň raz budeš mať o čom rozprávať svojim vnúčatám. Erotické pomôcky, sexi kostýmy, jednorazovky aj flirty. Pamätaj však na to, že najdôležitejšia je ochrana! Nechceš predsa prísť k nejakej pohlavnej chorobe, alebo si zarobiť na bábätko, však?

Rozumieť si budeš so súrodencami aj s rodičmi. Dobrodružstvo zažiješ aj na vlakovej alebo autobusovej stanici. Položíš vedľa seba batoh, v ktorom máš všetky doklady, tablet aj obľúbenú šiltovku. Stačí sekunda nepozornosti a už len vidíš, ako niekto s tvojím vakom uteká. Rozbehneš sa zabojovať o svoje cennosti. Ako to dopadne nevieme, daj nám o tom vedieť.

Táto skúsenosť je však pre teba tým správnym signálom, aby si začal robiť niečo so svojou kondičkou, ktorá je na tom naozaj mizerne. Začneš sa venovať behu, šplhaniu na lane aj dvíhaniu sladených vôd, keďže začneš brigádovať v potravinách.

Škorpión (23. október – 21. november)

Fúha, pre teba nebude nový rok príliš šťastným. Keď konečne napadne sneh a krajina sa ponorí do veľkých mrazov, ty si na neposypanom chodníku zlomíš nohu. Auuuu. Počas toho, ako budeš doma s nohou v sadre, sa aspoň priučíš niečomu novému a záľubu nájdeš v šachu.

Nepríjemný zážitok sa ti v lete zopakuje a ty spadneš z bicykla a zlomíš si ruku. Ojojoooj. Ako dobre, že si práve čítaš tento horoskop, aspoň vieš, že si máš dávať na seba obrovský pozor! Máme pre teba aj jednu výbornú správu. Vďaka šachu sa zblížiš s viacerými ľuďmi, pretože budete túto hru neustále trénovať. Aj napriek zdravotným problémom sa ti bude dariť aj vo finančnej oblasti.

Svoj účet si updatneš na taký, za ktorý nič nemusíš platiť. Začneš investovať do zelených fondov, predávať svoje nepotrebné veci a ani nevieš ako, bude z teba široko-ďaleko známy šmelinár.

Šach sa stane tvojím super parťákom (Zdroj: unsplash.com/Jani Kaasinen)

Strelec (22. november – 21. december)

Celý život si sníval o novom aute a v roku 2022 sa ti tento veľký sen konečne splní. Prechádzať tomu bude niekoľko týždňov poctivého vyberania, hľadania, kompromisov, no nakoniec si ho domov dovezieš. Vyberieš si vskutku originálne vozidlo, žiaden gýč. Bude to maličký trojdverový kabriolet výraznej žltej farby. Ročník výroby však nebude novší ako 2000. To ale vôbec nevadí, dôležité je nejako začať.

Budeš ho v jednom kuse umývať, vysávať a dovnútra si dáš parádny voňavý stromček. Nech to má predsa štýl, no nie? Naložíš kamošov a vyberieš sa brázdiť Slovensko. Nuž, len škoda, že si zabudneš kúpiť diaľničnú známku. Odporúčame ti začať googliť, koľko vychádza pokuta a dať si peniaze bokom. Tá ti totiž môže prísť aj po troch rokoch.

O niečo horšie to bude v citovej oblasti. Zrejme ťa čaká rozchod, ale to nič. Ber to tak, že čo sa skončiť má aj sa skončí. Iba ťa zamrzí, že si tvoja exláska začne s tvojím BFF. V živote sa dejú aj horšie veci. No zároveň ti musíme povedať, že aj po tomto nepríjemnom zážitku ťa čaká svadba. Bude tvoja alebo…?

Kozorožec (22. december – 19. január)

Ale, ale, čo to vidíme! Už dlhšie ťa prenasleduje pocit, že nič nie je v tvojom živote tak, ako by si chcel? Máš pocit, že iba prežívaš a nežiješ. Tieto pocity ťa budú sužovať niekoľko týždňov až mesiacov. V jednom ráno sa ale zobudíš a povieš si dosť. Uvedomíš si, že o svoje šťastie sa musíš postarať sám.

Okamžite sa objednáš ku kaderníčke, ktorá ťa zmení priam na nepoznanie. Namiesto predplatného Netflixu si kúpiš poriadne bežecké tenisky a začneš behať. Najskôr pomaličky, po pár stovkách, neskôr odbehneš bez problémov aj 10 kilometrov. Zoberieš si do hlavy, že sa chceš zúčastníš bežeckého podujatia. Radosť nájdeš aj v bicyklovaní.

Jediného, čoho sa nevzdáš, je štrikovanie ponožiek a rukavíc po večeroch. Aj to však úplne zmeníš, pretože si uvedomíš, že nie všetci majú 5 prstov a začneš vyrábať jedinečné 6 a 4 prstové rukavice. Budeš sa zrejme čudovať, ale bude po tom dopyt!

Zdroj: Hashtag.sk
Odporúčame