Divízia Davida Dvořáka má v UFC budúcnosť: Turnaj UFC 255 bude patriť muším váham

Valentina Shevchenko

V predhlavnom zápase večera Jennifer Maia vyzve suverénnu šampiónku Valentinu Shevchenko (Zdroj: Instagram/bulletvalentina)

#Prezident UFC Dana White nedávno ohlásil dva hlavné zápasy na novembrový turnaj UFC 255. Oba tieto duely budú titulové o šampióna a šampiónku mušej váhy. Hlavný zápas zaobstarajú Deiveson Figueiredo a Cody Garbrandt.

Garbrandt je bývalým šampiónom UFC v bantamovej váhe a tento zápas bude jeho premiérou v kategórií do 57 kilogramov. V predhlavnom zápase večera Jennifer Maia vyzve suverénnu šampiónku Valentinu Shevchenko.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Valentina Shevchenko (@bulletvalentina),

Mušia váha na vzostupe

Po ukončení kariéry dvojnásobného šampióna Henryho Cejuda sa zdalo, že mušia váha nie je pre UFC tak atraktívna. Dana White sa však týmto rozhodnutím rozhodol opäť rozbehnúť mušiu váhu. To je výborná správa pre Davida Dvořáka, ktorý má za sebou v UFC úspešnú premiéru.  Toho čaká na turnaji UFC 253 aktuálna štrnástka rebríčka, Jordan Espinosa.


Máš pocit, že si obklopený idiotmi? Vtipná príručka zmení tvoj pohľad na vec


Galavečer UFC 255 pre Deivesona Figueireda priniesie 1. obhajobu šampióna. Titul získal po víťazstve nad Josephom Benavidezom a natiahol svoju šnúru víťazstiev na 4 zápasy. Naopak, Cody Garbrandt z posledných 4 zápasov zvíťazil len v jednom. UFC mu aj napriek tomu dalo možnosť zápasiť o titul.

Valentina Shevchenko bude v zápase opäť obrovskou favoritkou. Jej súperka Jennifer Maia sa dostala k titulovej šanci po presvedčivom víťazstve nad Joanne Calderwood hneď v 1. kole. Shevchenko je s výnimkou dvoch zápasov s Amandou Nunes v UFC doposiaľ neporazená. Budeš sledovať turnaj UFC 255?

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Deiveson Figueiredo (@daico_deusdaguerra),

Zdroj: sherdog.com, ufc.com
Odporúčame