Príbeh v Benátkach, aký si ešte nezažil: Freeruner sa rozutekal v meste lásky, aby našiel svoju vyvolenú

Pavel Petkuns počas natáčania romantického príbehu v Benátkach.

Pavel Petkuns počas natáčania romantického príbehu v Benátkach. (Zdroj: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool)

#Máj je predsa mesiacom lásky, ktorá sa na nás aj v dnešných náročnejších dňoch valí z každej strany. Taká predsa láska je. Príde náhle, vezme dych a núti ťa po celý čas sa len prihlúplo usmievať. Každý, kto vidí zamilovaný pár, by chcel byť na chvíľu v ich koži.

Láska v čase koronavírusu: Pár neodradila ani pandémia, takto vyzerá svadba v dobe rúškovej

A presne toto si povieš aj pri fantastickom videu, ktoré pripravil jeden z najlepších freerunerov na svete spolu so svojou priateľkou. No a keď je reč o láske, kde inde by sa celý príbeh mohol odohrávať, ak nie v meste, ktoré priam stelesňuje rozprávkovú romantiku?

Pavel Petkuns počas natáčania romantického príbehu v Benátkach.
Pavel Petkuns počas natáčania romantického príbehu v Benátkach. (Zdroj: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool)

Pavel sa spolu so svojou priateľkou zúčastnili každoročného benátskeho festivalu Festa del Redentore, ktorý spája náboženstvo s famóznou svetelnou šou. Ako podklad pre rôzne farebné obrazce a kreácie slúžia samozrejme známe historické budovy, akou je napríklad Bazilika svätého Marka.

Bazilika svätého Marka v Benátkach.
Bazilika svätého Marka. (Zdroj: Photo by niklas_hamann on Unsplash)

Dej videa je nesmierne romantický. Celá cesta sa začína keď Pavel padne z loďky do vody a musí sa rozbehnúť cez celé mesto, ponad kanály, mosty a dokonca aj cez ďalšie gondoly, len aby stihol dobehnúť za svojou milovanou. Myslíš, že sa trojnásobnému šampiónovi Red Bull Art of Motion a jednému z najlepších freerunerov na svete, podarí túto neľahkú úlohu splniť?

Zdroj: Red Bull Content Pool
Odporúčame