Deň, ktorý patrí tým najkrajším stvoreniam: Ženy sú majstrovské dielo

#Vysoké, nízke, štíhle i bacuľky. Modrooké, hnedooké, plavovlásky, blondínky, brunetky i ryšavky.  Nalíčené s výrazným červeným rúžom alebo prirodzený makeup. Študentka, matka, babička. Slovenka, Ruska, Španielka. Alexandra, Veronika, Dominika, Silvia a iné. Na menách absolútne nezáleží, rovnako ako ani na výzore. Každá žena je krásna už len tým, že je žena.

Veď sa len na ne pozrite, na tie utešené stvorenia. Ako sa ladne vznášajú a je úplne jedno, či majú opätky alebo tenisky. Ako vrtia bokmi. Boh si musel dať s nimi naozaj veľa práce. Dokonalé majstrovské dielo.

Nuž sa len zamyslite nad tým, ktorá žena je pre vás najviac výnimočná. Je to matka, lebo vám dala život? Je to tá hriešna ženská, ktorá vám v noci nedá spávať? Čo tá spolužiačka, ktorá vám vždy dá odpísať úlohu a vy po nej len tak pokukávate? Či je to nebodaj vaša najlepšia kamoška, s ktorou chodíte na kávičke a nákupy? Žena dokáže byť úžasná v každej úlohe. Uvedomte si to a dávajte jej to najavo. Aj Spirit spieva, že ženy treba ľúbiť. Ľúbte ich, dokazujte im to a vážte si tie svoje vyvolené ženy.

Dnes, keď je Medzinárodný deň žien, máte na to o dôvod viac, ako dokázať tej svojej najmilšej, ako ju máte radi. Nezabudnite na to, ženy si na takéto maličkosti potrpia.

Krásny deň všetkým ženám praje celá redakcia! 🙂

 

Odporúčame