Seriál Supernatural sa o pár dní vráti na obrazovky: Čo všetko nás čaká v poslednej sérii?

Zdroj foto: Flickr.com/ Tabbycatz_68

#Posledná séria fantastického seriálu Supernatural s Jaredom Padaleckim, Mishom Collinsom a Jensenom Acklesom v hlavných úlohách sa blíži. Na obrazovky sa premiérovo dostane už 10. októbra a všetci fanúšikovia sa znova púšťajú do špekulácií.

Posledné série, ktoré sa točili okolo archanjelov z paralelného vesmíru zakončilo veľké finále, do ktorého na konci 14-tej série zasiahol aj Chuck, predstavujúci Boha. Ten zniesol na svet apokalypsu a vypustil všetky nástrahy, ktoré sa snažili bratia Sam a Dean Winchesterovci zastaviť.

Do deja sa zamiešal aj nefil Jack, ktorého si získali bratia Winchesterovci a určite bude v poslednej, pätnástej sezóne hrať významnú úlohu. Kľúčovou postavou bude najmä preto, že nevieme, akú silu v sebe polovičný archanjel skutočne skrýva. Mnohí tiež dúfajú, že okrem dejovej línie sa dočkáme aj klasických naháňačiek za démonmi.

V ďalšej, poslednej sezóne sa však údajne dočkáme aj obľúbenej čarodejnice Roweny, ktorú stvárňuje Ruth Connell alebo Kevina Trana, ktorého si zahral Osric Chau. Okrem týchto sa z minulých sezón vráti aj Arthur Ketch alebo Adam Milligan, ktorého hral Jake Abel.

Všetky špekulácie však smerujú aj k tomu, ako séria plná záhad, démonov, smrti, anjelov a nadprirodzenosti skončí. Avšak to, či Winchesterovci nájdu pokoj, zničia všetko nadprirodzené alebo bude koniec otvorený sa dozvieme až o pár mesiacov. Zatiaľ nám neostáva iné, ako čakať a užívať si poslednú sezónu. Avšak kým sa začne finálna séria, pripomeňme si, ako skončila tá predošlá.

Aká je vaša obľúbená postava z tohto seriálu?

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame