VIDEO Muži v čiernom sa vracajú v novom filme: Proti mimozemšťanom sa postaví Thor a Valkyrie

Muži v čiernom: Globálna hrozba, Zdroj: Ita Film

#Muži v čiernom od nepamäti chránili Zem pred nebezpečenstvom z vesmíru. V novom dobrodružstve však stoja proti hrozbe, s akou sa ešte nestretli – zradcovi v ich vlastných radoch. Kultová akčná sci-fi komédia, v ktorej tajní agenti chránia svet pred mimozemskými hrozbami, je späť s novým trailerom.

Muži v čiernom: Globálna hrozba, Zdroj: ItaFilm

Novinka Muži v čiernom: Globálna hrozba, ktorá do našich kín dorazí už v júni tohto roka, bude plná humoru a akcie. Predstaví sa v nej aj nová dvojica agentov, ktorých chémia sa osvedčila už v megaúspešnej marvelovke Thor: Ragnarok – samotný Thor Chris Hemsworth a bojovníčka Valkyrie Tessa Thompson. Pozrite si druhú ukážku k filmu, ktorá odhalí tajomnú hrozbu pre celosvetovú sieť Mužov v čiernom.

Scenár mala na starosti kreatívna dvojka Matt Holloway a Art Marcum stojaca za kinohitmi ako Iron Man či Transformers: Posledný rytier. Na režijnej stoličke sedí režisér F. Gary Gray, ktorý má na svedomí posledný diel série Rýchlo a zbesilo či krimikomédiu Lúpež po taliansky. Známej dvojke Chris-Tessa budú v pokračovaní akčnej sci-fi komédie sekundovať aj hollywoodske legendy.

Muži v čiernom: Globálna hrozba, Zdroj: ItaFilm

Šéfov pobočiek tajnej organizácie si zahrali harcovníci Liam Neeson a Emma Thompson. Tešiť sa môžete aj na návrat obľúbených mimozemšťanov žijúcich medzi nami, no tiež novú dávku utajených vesmírnych votrelcov a špeciálnych technológií. Akčnú sci-fi kómediu Muži v čiernom: Globálna hrozba si budeš môcť vychutnať na filmovom plátne od 13. júna 2019. Do kín ju prinesie spoločnosť Itafilm.

Muži v čiernom: Globálna hrozba, Zdroj: ItaFilm
Zdroj: ItaFilm
Odporúčame