Stalkovanie sa nevypláca: Taylor Swift chce žalovať mladíka, nemá byť jeho jedinou obeťou!

Právnici Taylor Swift muža požiadali, aby so zverejňovaním takéhoto citlivého údaju skoncoval (Zdroj: Instagram/taylorswift)

#Stalking sa nevypláca. Samozrejme, nie je to nič pekné ani v reálnom živote, no pozor by si si mal dať aj v online priestore. Nevinné lokalizovanie niekoho bez jeho vedomia len z čistej zvedavosti ťa totiž môže dostať aj pred súd. S touto nepríjemnosťou sa zväčša stretajú svetové hviezdy, ktorých fanúšikovia túžia mať prehľad o každom ich kroku. Niečo podobné sa stalo aj Taylor Swift. Niet sa čomu čudovať, v súčasnosti má okolo seba asi najväčší fame zo všetkých. To ale nemení nič na fakte, že niekoho stalkovať sa nepatrí!

Vinný mladý muž

Si aj ty občas zvedavý, kde sa nachádza tvoja obľúbená celebrita a čo asi robí? V dnešnej online dobe plnej príspevkov sa na oficiálnych účtoch rôznych sociálnych sietí objavujú kvantá informácií, ktoré s fanúšikmi zdieľajú samotné celebrity. Kým jedni pridávajú masy contentu aj zo súkromia, iní si ho zasa strážia ako oko v hlave. Niet sa čomu čudovať, že fanúšikovia majú chuť pátrať po ich krokoch.

To je prípad aj 21-ročného mladého muža menom Jack Sweeney, ktorý má naozaj zvláštne hobby – vo voľnom čase sleduje súkromné lety známych osobností.

Zobral si na mušku Taylor

Medzi jeho posledné stalkerské počiny patrí sledovanie súkromného letu Taylor Swift, o ktoré sa podelil s verejnosťou. Informáciu bez mihnutia oka poslal do sveta, s čím sa speváčkin tím nedokázal stotožniť. Sú znepokojení, pretože hoci to Sweeney myslel dobre a chcel urobiť radosť iným „swifties“, mohol údajne vystaviť Taylor nebezpečnému riziku.

Žaloba na krku

Právnici Taylor Swift ho požiadali, aby so zverejňovaním takéhoto citlivého údaju skoncoval. Inak mu bude hroziť žaloba. „Tieto informácie predstavujú bezprostrednú hrozbu pre bezpečnosť. Pre Taylor to predstavuje otázku života a smrti,“ vyhlásili právnici speváčky, ktorí zaslali Jackovi list so žiadosťou o jej bezpečnosť.

👉 MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:
Internet zaplavili nudes Taylor Swift: Išlo o falošný poplach, vyvodí speváčka zo situácie dôsledky?

„Nikdy nemám v úmysle ublížiť. Vlastne si myslím, že Swift má niekoľko dobrých skladieb. Verím v transparentnosť a vo verejné informácie,“ vyjadril sa Jack. List s upozornením mal obdržať krátko po tom, čo média začali verejne riešiť uhlíkovú stopu, ktorú speváčka so svojím tímom produkuje.

Sleduj náš TikTok

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame