Nedokážeš si ušetriť peniaze? Dievča prezradilo ohromný trik, túto sumu dokáže nasporiť za 100 dní!

V komentároch sa však našli aj experti, ktorí do výzvy šli s tým, že sumu zdvojnásobia (Zdroj: Freepik/ shurkin_son)

#Hľadáš virálny hack, aby si si do leta našetril nejaké to euro na zážitky? Máme riešenie! Teda, mali by sme, ak by (ako inak) neukrývalo jeden háčik. Ide o ďalší z TikTok trendov, ktorý ti poradí, ako zaručene nasporiť tisíce za krátky čas. Čo vymysleli užívatelia tejto populárnej platformy tentokrát?

Nevyhovuje každému

Je tu ďalší virálny TikTok lifehack, ktorý ti sľubuje, že si našetríš na vysnenú vec už za 100 dní. Užívatelia platformy sú z neho nadšení, no samozrejme, ukrýva jeden háčik. Spôsob určite nie je vhodný pre každého, ako to prezentuje autorka príspevku na sociálnej sieti.

Používateľka ešte minulý rok zdieľala „zaručený spôsob“ na to, ako si dokáže nasporiť 5-tisíc dolárov za niečo málo cez tri mesiace. Ak by tento spôsob fungoval a začal by si ihneď, do leta by si bol „za vodou“.

Ďaleko od reality

Znie to lákavo, však? Nasporiť si takú čiastku v tak krátkom čas je naozaj skvelá vidina. Realita sa však od predstavy markantne líši…

Podstatou life hacku je, že si na papier napíšeš čísla od 1 do 100. Každý riadok (alebo okienko) symbolizuje sumu, ktorú by si mal v daný deň „vložiť do prasiatka“. Výsledná čiastka po spočítaní vychádza na spomínaných 5-tisíc.

Názorná ukážka

Autorka tejto výzvy v čase uverejnenia na TikToku nebola vo finále, hoci mala usporený pekný balík peňazí. Vo videu ukazovala obálky, v ktorých mala uvedené sumy. Denne si vytiahla jednu a podľa hodnoty do nej vložila požadovanú sumu. Na videu potom počítala obálky, ktoré už boli naplnené a robila si v nich prehľad.

@createdbymardia How to save $5000 in 100 days easily! #fyp #learnsontiktok #budgetingtips #budgetingtipsandtricks #moneychallenge #blackgirltiktok #savingmoney #5000dollarchallenge ♬ original sound – Budget Baddie🇱🇷🫶🏾
 

Vyjadrenia v komentároch

„Problémom nie je šetriť, problém je tieto peniaze zarobiť,“ objavilo sa v komentároch. „Toto si doslova nemôžem dovoliť,“ uviedol ďalší užívateľ. „Hneď som s tým začala,“ uvádza ďalšia reakcia. „Ďakujem za skvelý nápad,“ hovorí iný komentár.

Samozrejme, v našich končinách je to priam nepochopiteľné, že sa niekomu podarí takáto úspora za takú krátku chvíľu. V komentároch sa však našli aj experti, ktorí do výzvy šli s tým, že sumu zdvojnásobia.

Sleduj náš TikTok

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame