Ak robíš počas sprchovania divné veci, nie si jediný: Známa herečka sa na TikToku pochválila čudným zvykom

Medzi celebrity, ktoré robia zvláštne veci počas sprchovania, patrí aj herečka Jessica Biel (Zdroj: Flickr/Maggie)

#Je pomerne známe, že mnoho ľudí zvykne počas sprchovania robiť, povedzme, že netypické veci. Niektorí si spievajú, iní tancujú a podobne. Najnovšie sa k týmto ľuďom, ktorým nestačí samotné sprchovanie, pridala aj herečka Jessica Biel. Na TikToku sa s fanúšikmi podelila a svoj „zlozvyk“.

Multitasking level Hollywood

Ešte predtým, ako sa dostaneme k tomu, čím si to zvykne Jessica Biel krátiť čas v sprche, uvedieme zopár komentárov.

„Je to veľmi divné,“ napísal jeden z komentujúcich na TikToku.

Ďalší pridal: „Hmmm, si v poriadku?“

Podobných reakcií by si určite pod jej videami našiel viacero. Fakt je ten, že herečka počas sprchovania zvykne jesť. Najčastejšie sú to cereálie a jogurt. Nepohrdne ale ani čajom a kávou, samozrejme, všetko v sprche. Podľa Biel takéto stravovanie sa v sprche šetrí čas, a to predovšetkým pracovne vyťaženým ľuďom. Ak si myslíš, že herečku pozitívne reakcie fanúšikov nabíjajú energiou a motiváciou, máš pravdu.

@jessbiel

Blood orange is the new black. Giving the people what they want…

♬ original sound – Jessica Biel

Hnutie za jedenie počas sprchovania

„Viete, skutočne chcem začať čosi ako hnutie. Hnutie za jedenie počas sprchovania, myslím, že pre ľudí, ktorí nemajú problém s multitaskingom, to môže byť užitočné v mnohých smeroch.“

Je zjavné, že herečka sa tejto činnosti venuje už nejaký čas. Má totiž niekoľko rád, ktoré môžu potenciálnym nadšencom hlavne v začiatkoch naozaj pomôcť.

„Tu sú moje pravidlá jedenia počas sprchovania, polička je skutočne nápomocná. Niečo, kde môžeš položiť šálku, téglik od jogurtu, svoju kávu, svoje espresso.“

Lenže pozor. Ak sa do tohto multitaskingového cvičenia naozaj pustíš aj ty, priprav sa na to, že spolu s jedlom sa ti do úst môže dostať aj voda. Herečka však má pre teba niekoľko rád, ako tomu môžeš predísť.

„Žuj, neotváraj ústa, nenechaj vodu zo sprchy stekať do úst,“ uviedla.

Sleduj náš TikTok

 

Zdroj: hashtag.sk, ladbible.com
Odporúčame