Najnovší trend tvoje nechty posunie na inú úroveň: Vybrali sme pre teba 5 dizajnov, s ktorými zažiariš!

Intergalaktická manikúra je niečo, čo ulahodí každému (Zdroj: Freepik/freepik)

#Beauty a nail trendy na seba nenechajú čakať ani tento rok. TikTok momentálne žije jedným z nechtových trendov, ktorý zaručene musíš vyskúšať aj ty. Intergalaktická manikúra je niečo, čo ulahodí každému. Dá sa nosiť na nude štýl, no môžeš sa aj poriadne vyšantiť. Zručnejší to zvládnu doma, no neboj sa navštíviť salón, kde ti profesionáli vytvoria možno o čosi exkluzívnejšiu a viac naleštenú alternatívu.

Tajomstvá vesmíru

TikTok trend #galaxynails, ktorý nájdeš aj pod tagom #cosmicnails, sa objavil v tomto znení len nedávno, no spôsobil naozajstné šialenstvo. Hovorí o tom aj množstvo videí, ktoré nájdeš na sociálnych sieťach. Baby s radosťou prezentujú svoje nádherné galaktické nechty, spomedzi ktorých by si len s ťažkosťou hľadal úplne totožný art.

Miniatúrne umelecké diela sú niečím, čím môžeš upútať pozornosť nejedného človeka. Nosiť ich denne ako ozdobu rúk je tým najlepším, čo môžeš urobiť v prípade, ak máš náladu na niečo nové a „neokukané“.

Galaxy prvky

Inšpiruj sa (nielen) nočnou oblohou. Povolené, priam žiadúce, sú konštelácie hviezd, súhvezdia, fázy mesiaca či temné zákutia nekonečného vesmíru. Nemusíš sa uchýliť k „prekombinovanosti“ – trend praje každému. Zvoliť môžeš jemné zdobenie, ale aj kreatívne motívy. Trend, ktorý nemá hranice je niečo, čo beauty scéna rozhodne potrebovala!

Inšpiruj sa!

Vybrali sme 5 najzaujímavejších typov na designy, ktoré ťa dokonale naladia na tento trend. Preberieš si niektorú z inšpirácií alebo si vymyslíš vlastný design?

Minimalizmus

Nude nie je nikdy nuda! Minimalistický look je univerzálny podobne ako francúzska manikúra, ktorou sú už všetci presýtený. Tento raz zvoľ minimalistický nude základ, na ktorý si zvoľ zlaté, strieborné či biele hviezdičky. Jemný design vyzerá vkusne a nadčasovo, vďaka čomu sa nemusíš báť, že ťa za pár dní omrzí.

 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa 네일빈 𝑁𝑎𝑖𝑙 𝐵𝑖𝑛 / 석촌네일 잠실네일 송파네일 (@nailbin_)

 

Inšpirované nocou

Tento typ dýcha nočnou oblohou so všetkým, čo k nej patrí. Síce ide o zložitejšie umenie, ale zručnejší človek (prípadne šikovná nail artistka) to určite dokáže. Čaro je v tmavých farbách, ktoré sú doplnené o biele prvky v podobe hviezd a súhvezdí. Doplň nočnú krajinku pre lepší efekt a netradičná mani je na svete.

View this post on Instagram

A post shared by Marta (@piontkowaa)

Mliečna dráha

Opäť ďalší z temnejších lookov, ale to jednoducho ku galaxy artu patrí. Tieto nechtíky sú inšpirované mliečnou dráhou, prípadne inými galaxiami. Vyzerá to naozaj fantasticky, zaujímavo a trendy. Základom je tmavý podklad, na ktorý zvoľ detaily, ktoré spolu ladia. Ideálne je držať sa v modrých a fialkových tónoch.

Nesmrteľné ombré

Obmenou predošlého looku je ombré klasika, ktorá sa snáď nikdy zo sveta beauty nevytratí. V tomto looku ale vsaď na nepravidelnosť. Čím „fľakatejší“ podklad, tým lepšie. Opäť odporúčame voliť tóny, ktoré majú aspoň malé „dočinenie“ s vesmírom. Či necháš design čistý alebo pridáš mini hviezdičky je už len na tebe.

Ezo inšpirácia

S vesmírom tiež súvisí aj ezoterika a horoskopy či veštenie. Ak hľadáš odpoveď na životné otázky vo hviezdach, skráť si chvíľu nail artom v tejto téme. Ezoterika ukrýva kopec estetických symbolov, ktoré ti určite skvelo poslúžia ako inšpirácia na nové nechty. Pri takomto zdobení odporúčame zostať v neutrálnych a zemitých tónoch, inak by z toho mohol vyjsť absolútny gýč.

Sleduj náš Instagram

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame
Čítať viac