Určite poznáš film Sám doma: Táto teória odhaľuje, prečo si rodina mohla dovoliť veľký dom a drahé dovolenky!

Aj ty si kladieš otázku, ako je možné, že Peter McCallister mohol dovoliť tak obrovský dom a pozvať deväť svojich príbuzných na vianočný výlet do Paríža? (Zdroj: Freepik/DCStudio)

#Kto by nepoznal film Sám doma? Klasika, ktorá nemôže v adventnom období chýbať v žiadnej domácnosti. Príbehy večne zabudnutého Kevina McCallistra ťa určite sprevádzajú Vianocami už od detstva. Zamyslel si sa však niekedy, ako je možné, že bola rodina malého nezbedníka taká bohatá? Na internete koluje na túto tému kopec teórií, poď sa pozrieť na jednu z nich.

Toto nedá fanúšikom spávať!

Aj ty si kladieš otázku, ako je možné, že Peter McCallister mohol dovoliť tak obrovský dom a pozvať deväť svojich príbuzných na vianočný výlet do Paríža? Fanúšikovia prišli s dosť znepokojujúcou teóriou o tom, ako si rodina McCallisterovcov dokázala dovoliť financovať svoj veľký dom a výlet do Paríža pre tak početnú rodinu.

Niektorí si myslia, že na túto záhadu poznajú odpoveď. Údajne to má vysvetľovať aj to, ako je malý Kevin schopný poraziť dvoch dospelých mužov.

Teória z TikToku

Používateľ TikToku Brian Rooney sa vo svojich príspevkoch venuje „dôkazom“, ktoré majú odhaľovať pravdu. Podľa neho všetko do seba zapadá, a pokladá svoje tvrdenia za správne.

Vysvetľuje, že: „Existuje jedna fanúšikovská teória, ktorá hovorí, že Peter McCallister bol mafiánsky šéf. Tiež tvrdí, že Harry a Marv pochádzali z konkurenčnej rodiny, a chceli sa pomstiť, čo je dôvod, prečo zaútočili na celý blok.“

Ďalej uvádza, prečo by táto hypotéza mala byť najreálnejším vysvetlením: „Myslím, že celá teória o tom, že Kevinov otec je mafián, dáva zmysel už len na základe Kevinovho správania. Kevin bol priamy účastník gangu. Keď Kevin zistil, že Harry a Marv chceli vykradnúť jeho dom, ani na chvíľu mu nenapadlo zavolať políciu. Kevin sa držal myšlienky: Toto je môj dom, musím ho brániť“.

@roon_tang #homealone #homealonefantheory #ladbible #ladbiblefeatureme #ladbibleoriginals #homealonechallenge #articles #fantheory #movies #comedyrant #satire #moviecommentary #roon_tang #brianrooney ♬ original sound – Brian Rooney
 

Mnohí ľudia s ním nesúhlasia

Komentáre užívateľov (a fanúšikov tohto vianočného filmu) nenechali na seba dlho čakať. Pod príspevkami sa rozbehla búrlivá diskusia, ktorá spochybňovala Brianovu teóriu.

Užívatelia poukazovali na to, že vo filme povedal Petrov brat, že za cestu platí. "Brat Kevinovho otca zaplatil dovolenku pre celú domu. A čo sa týka domu, v tej dobe boli lacnejšie,“ uvádza jeden z komentujúcich.

„Kevinovi prišiel Harry podozrivý už od začiatku. Neveril, že je pravým policajtom. Preto spochybňoval políciu celkovo,“ uviedla ďalšia z komentujúcich.

Iní poukazovali na fakt, že Peter pracoval v akciách a Kevinova mama bola módna návrhárka. Takže hoci táto teória nie je správna, minimálne ťa môže pobaviť.

 

Sleduj náš TikTok

Zdroj: hashtag.sk
Odporúčame