Ego ponúka ochutnávku z albumu: Fanúšikovia sa Egotronu nevedia dočkať

Hovorí sa, že na dobré sa čakať oplatí a my pevne veríme, že toto ľudové príslovie bude platiť aj v prípade druhého sólového Egovho albumu Egotron. Pôvodné informácie napovedali, že CD vyjde už koncom júla, avšak je záver augusta a album stále nie je von. Nuž, trpezlivosť ruže prináša a Ego je vďačný priaznivcom, že čakajú, pričom na svojom profile na Instagrame pre nich pripravil malú ochutnávku z toho, na čo sa môžu tešiť.

Ega sleduje bez mála 300 tisíc priaznivcov a vždy keď niečo zverejní, lajky a komentáre na seba nenechajú dlho čakať. Inak tomu nebolo ani v tomto prípade, kedy Ego postol niekoľkominútové video, ktoré obsahuje ochutnávku z nového albumu Egotron.

https://www.instagram.com/p/CEJ_ydwhGdy/

Predovšetkým sa hovorí o tracku s názvom Rozprávky, o ktorý sa produkčne postaral Infinit a už z ochutnávky môžeme povedať, že to bude pravdepodobne jedna z najviac populárnych skladieb na Egovom albume Egotron.

Jedno je ale isté, ľudia sa už nového Egovho albumu nevedia dočkať, pretože naň čakajú pomerne dlho. Na druhej strane, nedávalo zmysel, aby interpret v záverečnej fáze prípravy niečo uponáhľal, pretože toto CD tu bude s nami dlho a je len a len dobré, keď si dá raper záležať na detailoch.

Čakanie ale čoskoro bude na konci a Egotron uzrie svetlo sveta.

Foto: Ego, profil na Instagrame

Odporúčame