Speváčka Britney Spears otvorene: Pravdepodobne už nikdy nebudem chcieť vystupovať!

Britney Spears

Britney Spears (Zdroj:Unsplash.com/Mathew Browne)

#Každý z nás ju pozná. Blondínka, ktorá svoju kariéru zahájila už v roku 1992. Jej hity ako napríklad Baby One More Time si pospevuje dodnes celý svet. Uplynulé roky však boli pre ňu veľmi ťažké, ako všetci dobre vieme. Poznačilo to celý jej život a podľa najnovších informácií sa objavujú ďalšie následky…

Otvorene o svojich pocitoch

Britney Spears sa v nedeľu v príspevku na Instagrame vyhlásila za „dosť traumatizovanú“ zo svojej práce na javisku v rámci obdobia, keď bola nesvojprávna a na všetko dohliadal jej otec a dodala, že „pravdepodobne už nikdy nebude vystupovať“, napriek tomu, že si užívala oživenie kariéry vďaka svojej nedávnej spolupráci s Eltonom Johnom a ich spoločným hitom Hold Me Closer.

„Som dosť traumatizovaná na celý život a áno, som naštvaná a nie, pravdepodobne už nebudem vystupovať len preto, že som tvrdohlavá…“ pokračovala v príspevku.

Ostáva už len Britney zaželať veľa síl, aby zvládla aj toto ťažké obdobie. Nikto z nás totiž nevie, čo ho čaká a môže stretnúť počas života a nevieme ani to, ako sa s tým budeme vysporiadavať. Preto sa navzájom nesúďme, ale viac chápme a najmä počúvajme jeden druhého.


Buď s nami aj na Instagrame a dozvieš sa o každom novom článku ako prvý!

Zdroj: hashtag.sk, theguardian.com
Odporúčame