Horúci trend tejto zimy budeš buď milovať, alebo nenávidieť: Kedysi ho nosili len lyžiari, dnes naň prisahá Kardashianka aj známe značky

Nový trend kukly je pre tých odvážnejších (Zdroj: Archív @knittomaniac)

#Prichádza chladnejšie počasie a s ním pribúdajú aj ďalšie a ďalšie vrstvy oblečeniA. Novinkou medzi doplnkami je napríklad kukla, alebo pletená kapucňa. Tá ale nie je pre všetkých. Patríš medzi tých odvážnejších, ktorí by po nej siahli?

Tento nový módny doplnok k nám prišiel zo Škandinávie a aktuálne sa teší veľkému záujmu. I keď sa zaraďujú skôr k odvážnejším doplnkom, kukly aktuálne patria k najvyhľadávanejšej módnej položke a budú hitom zimy 2021/2022. Nárast popularity kukiel nastal po Met Gala, na ktorom sa Kim Kardashian predstavila v outfite od Balenciaga, ktorý obsahoval celotvárovú pokrývku. Svojím výzorom Kim vyvolala rozruch a vytvorila tak záujem o kukly, ako súčasť dnešných zimných outfitov.

kukly @knittomaniac
Ohrejú ťa za každých podmienok (Zdroj: Archív @knittomaniac)

Kukly na zimu, ktoré majú byť tohtoročným hitom ale vyzerajú inak. Ich cena sa vo veľkých módnych domoch môže pohybovať až okolo 350 eur, ako napríklad u značky Givenchy. Cenovo dostupnejšie sú ale v menších reťazcoch na Slovensku, kde si ju vieš kúpiť od 10 eur. Do vyhľadávania stačí dať #balaclava.


Čo hovoríš na tento trend? Kúpiš si jednu aj ty, alebo nepodľahneš tomuto výstrelku?

Zdroj: Hashtag.sk
Odporúčame