Najobľúbenejší záporák Marvelu si ukradne všetku pozornosť: Sleduj oficiálny trailer k seriálu Loki

Loki bude mať vlastný seriál.

Loki sa predstaví vo vlastnom seriáli (Zdroj: youtube.com/Marvel Entertainment)

#Loki je jednoznačne zápornou postavou, ktorú pozná každý správny fanúšik Marvelu. Úškrn a reči, na ktoré sa nemôžeš nikdy spoľahnúť – aj to patrí medzi charakteristiky Lokiho Laufeysona. A ten si plánuje v najbližšej dobe ukradnúť všetku pozornosť priaznivcov len pre seba.

Pred niekoľkými dňami totiž tvorcovia zverejnili oficiálny trailer na seriál, v ktorom zohrá hlavnú úlohu. Podobne ako v ďalších seriáloch z dielne Marvelu (začiatkom roka uzrel svetlo sveta seriál WandaVision a aktuálne sa vysiela aj The Falcon and the Winter Soldier), aj tento poodhalí čosi viac. O Lokim, ktorého stvárňuje charizmatický Tom Hiddleston, sa určite dozvieme zaujímavé detaily.


Marvel je späť v plnej sile: Priprav sa na nového Bladea, Fantastickú štvorku či návrat Lokiho, Ant-Mana a Strážcov Galaxie


V traileri môžeme vidieť, že ústredným motívom bude cestovanie v čase, ktoré má korene ešte vo filme Avengers: Endgame, kde Loki ukradol Tesseract. A v spoločnosti nových ľudí bude musieť dať veci do poriadku. Veľmi pravdepodobné je aj to, že seriál nám odhalí podrobnosti z univerza, o ktorých sme ani netušili. Seriál Loki bude dostupný na platforme DisneyPlus, ku ktorej Slováci, bohužiaľ, stále nemajú prístup.

Myslíš, že seriály sú budúcnosťou Marvelu?

Zdroj: hashtag.sk, youtube.com/Marvel Entertainment
Odporúčame