Rytmus musel z vlastného vrecka zainvestovať 50-tisíc €: Nový Obraz Doby ti ukáže, ako prebiehala príprava koncertov s orchestrom

Rytmus v novom Obraze Doby

Nový Obraz Doby mapuje prípravy koncertov s orchestrom (Zdroj: YouTube.com/DONFANTASTICKYPESS)

#Mnohí ho za to dissovali, iní zasa obdivovali. Rytmusov cieľ bol však vždy prinášať niečo nové, načo neboli ľudia na Slovensku zvyknutí. V skratke povedané, vždy chcel prekonávať svoje hranice. Jedným z takýchto projektov, bolo aj spojenie rapu s orchestrom. To mohli zažiť jeho fanúšikovia najprv v bratislavskej Inchebe a neskôr v trnavskej City Aréne.

Práve o týchto vystúpeniach je najnovší diel Obrazu Doby, v ktorom uvidíme celkovú prípravu a následnú realizáciu koncertov. Okrem toho nechýba ani mnoho zákulisných záberov, či Rytmusových výpovedí. Dozvieme sa napríklad, koľko musel samotný Paťo zacvakať z vlastného vrecka, či aká nepríjemnosť sa stala hodinu pred koncertom v Trnave.

Nakoniec však dopadlo všetko na výbornú a hip-hopoví nadšenci si tak mohli do sýtosti užiť pravdepodobne najväčšiu rapovú udalosť v slovenských dejinách. Rytmus sa v tejto epizóde jemne vyjadril aj k tretiemu koncertu s orchestrom. Veríme, že ak sa teda situácia s koronou zlepší, máme sa na čo tešiť.

Zdroj: YouTube.com/DONFANTASTICKYPESS
Odporúčame