#Legendárny nemecký alkohol pozná veľmi dobre každý z nás. Hlavne medzi mladými patrí Jägermeister neodmysliteľne k najobľúbenejším a mnohí si bez neho nevedia predstaviť poriadnu párty. Je samozrejme na vás, ako ho pijete, no pokiaľ siahate po čistom shote, odporúča sa ho piť pri teplote -18°C.
Drvivá väčšina ľudí si však obľúbila aj takzvanú Jägerbombu, v ktorej sa do veľkého pohára naleje energetický nápoj a do jeho stredu štamperlík s tmavým alkoholom, ktorý sa vyrába v mestečku Wolfenbüttel. Nemusíš ho však piť iba takto. Máme pre vás niekoľko jednoduchých tipov, ktoré si rozhodne obľúbite. Ktorý sa najviac pozdáva vám?
Naughty German
35ml Jägermeister
10ml Crème De Cassis (ríbezľový likér)
10ml Gomme (sirup)
15ml Čerstvá citrónová šťava
Ozdoba: Citrónová kôra
Procedúra: Pretrepať

Black Forrest Sour
40ml Jägermeister
25ml Čerstvá citrónová šťava
25ml Bielok z vajíčka
1 lyžička Čerešňový džem
10ml Vanilkový Gomme (sirup)
2 dash chocolate bitters
Ozdoba: Citrónová kôra a čerešne
Procedúra: Pretrepať

Purple Stag
50ml Jägermeister
25ml Bobuľový čaj
1 čajová lyžička Džem z čiernych ríbezlí
25ml Čerstvý citrón
12,5ml Javorový sirup
3 Čerstvé černice
Ozdoba: Černica
Procedúra: Pretrepať

Jagermaister nechutny nemecky humus.