Extáza pre chuťové bunky: Rýchly recept na domáci burger a americký hotdog

unsplash.com

#O burgri sme si už písali ako o pochúťke, ktorá si získala chuťové poháriky ľudí takmer každej vekovej kategórie. Rýchla príprava, vcelku rýchle zjedenie a príťažlivý výzor tohto jedla patria k prednostiam burgru.

Burgerboom: Luxusne naložená žemľa, z týchto foto vám potečú slinky

Dnes sme si pre vás pripravili článok s receptom na prípravu tejto obľúbenej pochúťky. Vďaka videonávodu zvládne pripraviť túto dobrotu takmer každý. Navyše, vo videu nájdete aj podrobný návod na prípravu hotdogu, ktorý s tým „slovenským“ nebude mať nič spoločné.

Plátky slaninky si dáme opražiť na oleji a po vytiahnutí pokrájame na drobné kúsky. Zmiešame s krémovým syrom, jarnou cibuľkovou a nastrúhaným syrom. Z mletého mäsa si vyformujeme misky, do ktorých pripravenú zmes vložíme a následne mäso v rukách spracujeme na placku. Osolíme, okoreníme a pečieme z oboch strán. V závere dáme navrch jednej strany plátok syru. Takto pripravené mäso vložíme medzi žemľu. Pridáme kyslé uhorky, koliesko cibuľky, list z hlávkového šalátu a podľa chuti kečup, horčicu alebo majonézu. Podávame s domácimi hranolčekmi.

Ak sa rozhodnete pripraviť tento recept, použite pod fotkou #jemshashtagom. Dobrú chuť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

Nastavenia cookies na tejto webovej stránke sú nastavené na "Povoliť cookies" vám prehliadanie možné skúsenosti. Ak budete pokračovať na používanie tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia cookies alebo kliknite na tlačidlo "Prijať" nižšie potom dávate súhlas k tomu.

Zavrieť